GalaxyvideoMedia.com Mashtrim apo e vertete?

Shume persona tashme jane futur tek ky website i cili duket mashtrim ne pamje te pare por ndodh qe persona edhe fitojne para.

Ja sesi funksionon: 

1- regjistrohet me referim te dikujt dhe si fillim je STAR 1 qe ben taske nga 0.71$ 

Ne kete nivel nuk terheq dot parate! Qe te besh withdraw duhet te jep STAR 3

Qe te jesh Star 3 duhet te ftosh 30 persona aktiv ne platforme dhe me pas mund te terheqesh.

2- Terheqja nuk behet me paypal por me USDT qe domethone ka nevoje per BINANCE

BINANCE eshte banke hibride qe kerkon te dhenat e kartes ID dhe fotot tuaja. Pas ketij hapi ju jepet withdraw adress dhe ju mund te beni kerkesen per transferim fondesh nga galaxymedia ne Binance.

 

Leket ne Binance me pas mund te perdoren per blerje ose te investohen ne Cryptomonedha. Egziston mundesia ti kthesh ne cash ne exchange ne Tirane.

Une si Said Nuk e rekomandoj kete platforme pasi gjetja e 30 personave eshte mundim per secilin nga ju.

Por kush e ka mundesine dhe deshiren per ta provuar mund te regjistrohet tek referimi im

 

Une thjesht jam ne testim te kesaj platforme, pasi te bej 30 persona do e demostroj me pas eshte real apo fake.

 

Linku im i referimit: https://www.galaxyvideomedia.com/welcome?s=m7ji1z&lang=en

041DAEC7-CE37-4041-8F68-D500AC26BFEB

Le ta testojme dhe me pas e vulosim eshte real apo fake!

Share this article

Comments (3)

Arlind

Arlind

50%

Resul

Resul

Ta shohim si do jet

3dvin

pershendetje.
i ndjeke vazhdimisht videot e tua se jane interesante
cfare mendimi ke per sistemet ROi
https://swifttrademiners.com/
interese qe fillon me 6% ne dite
sa i perkete galaxy eshte po e njejta skeme piramidale si nje tjeter
convey777 qe ka 3 jave qe e mbyllen
qendrojne 2 ose 3 muaj
dhe kush i pari qe arrine vip2 ose vip3 do fitoje per nje kohe te caktuar
dhe pastaj do mbyllet
te jemi realiste sa paguan youtube tiktok facebbok per like ose pay per view

qe

Post a comment

error check_circle
error check_circle
error check_circle
error check_circle

I don't have an account,
I want to subscribe

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

I already have an account