Fshi Instagram (Linku per fshirjen e Instagram nga PC)

Per te bere kete procedure hyni tek instagram nga pc

Klikoni Link:https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

ezgif.com-gif-maker (1)

2. Me pas zgjidhni nje arsye pse

ezgif.com-gif-maker (2)

3. Shtyp Delete , vendos password dhe llogaria juaj shkon ne fshirje pas 30 ditesh.

 

Faleminderit!

Share this article

Post a comment

error check_circle
error check_circle
error check_circle
error check_circle

I don't have an account,
I want to subscribe

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

I already have an account