Bazat e HTML, CSS & Boostrap

Impact Education Impact Education

Kursi i Html5, Css & Bootstrap ofron për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë të ndërtojnë një website dinamik dhe profesional. Find out more

125,00

Porosit ne Whatsapp!

Description

Kursi i Html5 & Css ofron për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë të ndërtojnë një website dinamik dhe profesional. Kursi ofrohet nga lektor me eksperiencë mbi 6 vite dhe me shumë projekte konkrete për biznese shqiptare. Investoni tek vetja juaj dhe fitoni eksperiencën e munguar.

Specifications

  • Html5
  • Css3
  • Boostrap 4
  • Cpanel
  • Slider Jquery

Customer reviews

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

No customer reviews

Be the first to leave a review

Your review

error check_circle

To review this product

To review this product, you must be a client, So we can identify

error check_circle
error check_circle
error check_circle
01b56c9a-139a-479b-9207-28202f4cb9ac

Bazat e HTML, CSS & Boostrap is not currently available.

Do you want to receive an email as soon as this product is back in stock?

error check_circle
error check_circle
close

I don't have an account,
I want to subscribe

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

I already have an account