Digital Marketing dhe SEO

Impact Education Impact Education

Ky masterclass sjell për ju plot 10 orë materiale, praktikë dhe diskutime live lidhur me Digital Marketing. Çdo student pas këtij kursi mund të realizoj seo, të shpejtojë website, të studioj stategjitë , të bëj postera grafik dhe ti postoj ato. Find out more

170,00

Porosit ne Whatsapp!

Description

Objektivat
Realizimi me sukses i SEO
Realizimi në praktikë i SEO/SEM
Praktikë me Google ADS
Praktikë me Facebook/Instagram ADS
Mësimi i programit Grafik CANVA
BONUS: Diskutime rreth çmimeve, shitjeve dhe strategjive të tyre
Performanca dhe shpejtësia e Website

Customer reviews

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

No customer reviews

Be the first to leave a review

Your review

error check_circle

To review this product

To review this product, you must be a client, So we can identify

error check_circle
error check_circle
error check_circle
22653650-da7e-4291-a606-45737e66f1ff

Digital Marketing dhe SEO is not currently available.

Do you want to receive an email as soon as this product is back in stock?

error check_circle
error check_circle
close

I don't have an account,
I want to subscribe

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

I already have an account