Programim ne Java Shqip

Impact Education Impact Education

Qëllimi kryesor i kursit është të mësojë studentët bazat e zhvillimit të Java. Qëllimet e tjera janë të aftësojnë studentët të mendojnë algoritmikisht, për t’iu mundësuar atyre të analizojnë një problem dhe ta ndajnë atë në hapa algoritëmik, dhe pastaj t’i zbatojë në program. Find out more

150,00

Porosit ne Whatsapp!

Description

Në fund do të jeni në gjendje të njihni:
???? Varibalat dhe llojet e e të dhënave në JAVA
???? Programim të orientuar në objekte
???? Sintaksën për përcaktimin e klasave dhe krijimin e instancave
???? Strukturat e kontrollit
???? Vektorët një/shumë dimensional (Arrays & Matrica)
???? Ciklet e përsëritjes (for,do-while)
???? Metodat String
???? Trashëgiminë dhe Poliformizmin në JAVA
???? Gjetjen e erroreve në JAVA

Customer reviews

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

No customer reviews

Be the first to leave a review

Your review

error check_circle

To review this product

To review this product, you must be a client, So we can identify

error check_circle
error check_circle
error check_circle
bd46ac33-ce86-42e4-8da9-588d217b41d4

Programim ne Java Shqip is not currently available.

Do you want to receive an email as soon as this product is back in stock?

error check_circle
error check_circle
close

I don't have an account,
I want to subscribe

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

I already have an account