Trajnim Biznesi All in One

Said Apps HOT

Nje kurs i cili te meson marketingun, ndertimin e website, rritjen e rrjeteve sociale dhe me teper se kaq! Find out more

555,00

In stock

Porosit ne Whatsapp!

Description

Ne kete kurs ju do te mesoni:
- Sesi te filmoni apo beni foto/reels
- Si ti editoni ato me Filmora 12 ose Capcut (free)
- Si ti postoni ne rrjetet sociale sic duhet
- Si te besh reklama ne Facebook/Instagram
- Si te ngresh nje kanal ne youtube
- Si te blesh domain dhe host
- Si te ndertosh website me kosto minimale
- Si te aktivizosh shporten dhe te shesesh tek website
- Si te realizosh SEO (Dil i pari ne google search)
- Si te realizosh nje Google Ads
- Alternativa te tjera per reklamime ne Google, Website
- Si te krijosh nje Program te sukseshem per Affiliate Marketing
- Motivim

Totali kohes: Me teper se 15 ore video materiale

BONUSET:

Nje ftese per canva pro per 1 vit (Kursen 120$)

Nje ftese tek Snapied (Canva Alternative) Lifetime 

Nje platforme per ndertim websitesh dhe hostim unlimited Lifetime  https://www.aiwa22.io/

Akses ne nje grup privat ne whatsapp per keshilla dhe pyetje mbi kursin

Specifications

  • Ideal Per Bizneset

Customer reviews

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

No customer reviews

Be the first to leave a review

Your review

error check_circle

To review this product

To review this product, you must be a client, So we can identify

error check_circle
error check_circle
error check_circle
BUSINESS TRAINING

Trajnim Biznesi All in One is not currently available.

Do you want to receive an email as soon as this product is back in stock?

error check_circle
error check_circle
close

I don't have an account,
I want to subscribe

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

I already have an account